Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY
Tot ce se întâmplă pe acest forum "l-d-s.forumz.ro" NU este REAL . În primul rând , membrii ai acestui forum nu sunt reali. Conturile sunt făcute de mine , iar tot eu postez încontinuu pe forum . Tot ce scrie pe forum sunt POVEȘTI INVENTATE , nimic nu este real . ( ar fi și absurd ) . Astfel , mă incită foarte tare aceste lucruri și din acest motiv am creat forum-ul . Totul este creat pe același IP iar conturile au aceeași parolă . Fetele (ex. Dana , Fabia , Alisse etc ) nu sunt reale . Nimic nu s-a întâmplat cu adevărat din ce scrie pe forum . Dacă , totuși , am greșit cu ceva , rog pe cei din echipa FORUMGRATUIT.RO să mă anunțe . Nu aș dori că forumul să fie șters. Mulțumesc Anticipat !

Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY

Nobody knows actually
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 The best girl I've ever jack off to (S02E02)

In jos 
AutorMesaj
Mikii
Membru LDS
avatar

Posts : 718
Likes : 4434
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Iul 22, 2015 4:08 pm

Mereu mă gândesc la cele întâmplate anul trecut. Din clipa în care am aflat și am văzut cu ochii mei că Teo s-a sinucis, am început să văd tot felul de imagini, de cele mai multe ori în vis. Mă simt în continuare, după un an, la fel de vinovat ca și atunci. Poate că dacă aș fi fost lângă ea, dacă i-aș fi înțeles acea psihoză pe care o avea, aș fi putut opri marea catastrofă și anume moartea. Ea a fost fata care m-a dezvirginat și care m-a făcut să simt plăcere pentru o scurtă perioadă de timp. Nu am cum să o uit chiar dacă vreau asta enorm de tare ! Prietenele ei nu mai sunt aceleași. Maria s-a închis în ea, nu iese niciodată afară, iar Elena nici nu mă privește în ochi când ne întâlnim întâmplător pe stradă. Totul s-a schimbat de când Teo a murit, totul !  
 
"Hai odată, aștept de jumătate de oră, Doamne, te rog dă-mi o singură #fetișcană și promit că plec acasă !"-îmi spunea pasagerul întunecat în timp ce mă uitam când la stânga când la dreapta. Da ! Eram la #MyPlace așteptând o fată pentru a începe să mă masturbez în fața ei. Se pare că acest obicei a persistat și după moartea lui Teo. Mă calma, mă relaxa și mă excita al dracu' de tare. Mă simțeam atât de bine când priveam în ochi o fetișcană în timp ce îl mângâiam pe dody. Iubeam când fugeau de ceea ce vedeau. Iubeam, de altfel, când se uitau țintă în ochii mei și mergeau mai departe fără nicio reacție. Le dădeam de gândit, mai mult ca sigur ! Tu cum ai reacționa, ca fată, dacă ai vedea un adolescent că și-o freacă afară ? Precis că l-ai caracteriza drept un dereglat mintal sau un obsedat sexual. Ei, eu nu eram nebun ! Voiam doar să simt acea plăcere pe care Teo nu a putut să mi-o ofere niciodată. Plăcerea aia pe care o simt când fac asta, nu am mai întâlnit-o până acum ! Nu e doar o simplă "ședință" de masturbare, e un dar, pentru mine. Mi-l pot da în fiecare zi și pot profita de el absolut oricând vreau, fără ajutorul nimănui. Deci, nu mă cataloga drept nebun că sunt mai rațional decât ai putea crede vreodată.
 
"în sfârșit frăție, mhm ce bucată !"-pasagerul întunecat.
 
Zici că a fost trimisă din ceruri ! Pantaloni de blugi extremi de scurți, o bluză care lăsa buricul la vedere și o față foarte frumoasă, fără imperfecțiuni. Era tocmai în capăt și se apropia de mine, adică coborâ stradă. Mă observase, dar nu eram încă cu dody-ul în mână. Voiam să mă asigur că într-adevăr coboară în jos și nu o ia cine știe unde altundeva. N-a făcut-o ! Cobora în jos.
 
L-am scos pe dody și m-am pregătit. Era deja sculat la maxim și am intensificat acea plăcere cu puțină salivă. Am început să mă masturbez, așteptând-o. Mergea foarte încet și asta era unul dintre avantajele și norocurile mele. Cu cât mergea mai încet, cu atât mă putea observa mai mult timp când ajungea în gang-ul acela. A ajuns ! N-a apucat să mă privească în ochi, dar s-a uitat cruciș la my dody. Eu îi contemplam corpul și mi-au trebuit numai 4-5 secunde ca să ejaculez, țipând literalmente de plăcere. Confuză, draga mea ?! Pun pariu că da. A plecat, grăbind pasul, uitându-se în spate. Pasagerul meu întunecat era ceva de genu' "Oh, my fucking God" și m-a coordonat spre casă. M-am împlinit pe ziua de azi!
 
-Ce faci ? Hai afară. Era vocea lui Daniel, la telefon.
 
-Mă îmbrac și ies, ne întâlnim în fața blocului meu.  
 
Nu știu cum se făcea, dar mereu după ce îmi terminam treaba la #MyPlace, mă suna Daniel. Zici că presimțea că am terminat ceva important și mă suna să vadă dacă-s liber. în drum spre casă, trec pe lângă blocul lui Teo și mă cuprind neîncetat fiorii. îmi revin în minte toate amintirile pe care le am cu ea și imaginea sumbră a corpului ei, spânzurat, în baie. Pe bancă din părculeț, stătea Maria, singură, desenând ceva neimportant. Nu știu de ce, dar am simțit nevoia să vorbesc cu ea, chiar dacă voiam să uit tot trecutul și toată povestea asta oribilă :
 
-De ce nu mă mai bagi în seamă, acum? o întreb, fluturând telefonul dintr-o mână în alta, așezându-mă lângă ea pe bancă.
 
-Ce dracu' vrei Loquis ?!
 
-Hm, acum un an mă întrebai dacă vreau să mi-o trag cu tine și acum mă întrebi tu pe mine ce vreau, interesant.
 
-Nu o să ai șansa să te atingi de mine niciodată, labarule. Mi-ai omorât cea mai bună prietenă, dispari odată din fața mea.
 
-Poftim ? Teo s-a sinucis, bididoaica proastă.
 
în momentul următor, Maria îmi apucă testiculele într-o mână, dându-mi de înțeles să nu mă mișc :
 
-Ascultă-mă bine labarule ! Niciodată în viața ta să nu-i mai pronunți numele sau îți jur că voi deveni cea mai mare problemă a ta, și de mine nu mai scapi. Nu mă mai băga în seamă niciodată și dispari din viața mea și a Elenei sau îți rup căcaturile astea acum.
 
-Am înțeles, da-mi drumu', mă doare.
 
-Te doare ? Mă bucur, nici nu le meriți. Zbori odată de aici.  
 
După ce m-am ridicat, m-am uitat câteva secunde la ea și am zis, plecând :
 
-Nici nu știu de ce dracu' am făcut labă în ziua aia, în afurisitu' ăla de bloc. Sunteți niște nebune toate, mai bine nu vă cunoșteam.
 
Maria își continuă desenul și nu cred că a auzit ce am spus în final deoarece nu a reacționat. M-am întâlnit cu Daniel și am plecat spre #PCV. Era ora 19:30.
 
Mă gândeam constant la faza care s-a întâmplat mai devreme, cu Maria, și nu puteam auzi exclamațiile lui Daniel când vedea vreo fată bună. El când vedea o fată bună, o contempla și îmi zicea la ureche. Eu când vedeam o fată bună, făceam labă în fața ei. Un pic diferit, nu?!
 
-Uite-i frate ! îi zic lui Daniel, arătând spre o gașcă care trecea strada și intră într-o cafenea numită "The Corner".
 
Era gașca la care eu doar visam să o am. Pe atunci nu le știam numele tuturor dar cert e că îi recunoșteam pe Alex și Cristian deoarece mi-au fost colegi de clasă. Dintre fete, auzisem doar de Lavinia și Bibs, dar nu le cunoșteam personal.  
 
-O adunătură de fițoși, exclamă Daniel, aprinzându-și o țigară.  
 
-Au fete.. bune, ies la suc..
 
-Dă-i dracu, Loquis ! hai acasă.
 
Voiam să am curajul să mă duc la ei și să le zic"Hei, știți, eu sunt Loquis și îmi doresc al dracu' de mult să stau cu voi la masă și să ies cu voi în fiecare zi, ce ziceți ?"Dar la ce bun ?! Probabil m-ar fi considerat un ciudat iar Alex ar fi râs de mine, cum avea el obiceiul.  
 
Am intrat în casă și m-am pus în pat, gândindu-mă la #fetișcana de azi. Vai cât de bună era ! Mi-aș fi dorit ca sperma aia să fi ajuns pe fața ei și nu pe blugii mei. Mi-aș fi dorit să se fi oprit și să mă fi întrebat dacă vreau să mi-o trag cu ea în bloc, și apoi să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De fapt, nu eu îmi doream asta, ci pasagerul întunecat. El decide, el gândește, el face ! El controlează absolut toți hormonii mei.
 
Oh, sper ca asta să nu fie o noapte în care o visez pe amărâta aia de Teo și prietena ei ciudată Maria. Hai cu somnul !
 
 
-------------------------------
 
Citat : "Doamne te rog, dă-mi somn ! De mâine aș vrea să am creierul din nou pe ON !
 
-------------------------------
Sus In jos
Alisse
Membru LDS
avatar

Posts : 936
Likes : 87411198
Member since : 24/11/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:00 am

Deci nu cred Neutral Bibs si Lavinia ?

_________________
Sus In jos
[Own]Dana
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 1016
Likes : 37501099
Member since : 04/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:00 am

woww ce episoddd bun, de cand asteptaammm

_________________
I am a nymphomaniac and there's nothing you can do about it
Sus In jos
http://l-d-s2012.forumz.ro
Elly
Membru LDS
avatar

Posts : 132
Likes : 539
Member since : 25/09/2014
Age : 19

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:01 am

Ce imi place de Maria <3 <3
Sus In jos
FATMA
Membru LDS
avatar

Posts : 449
Likes : 7343855
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:02 am

cum sa iti placa de maria ? zi-mi ca iti placea si teo Laughing

Bibs si lav ? cred ca o sa fie o surprizaa imensa serialu asta

_________________

Despre FATMA:
 
Sus In jos
Melina
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 309
Likes : 356638
Member since : 06/09/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:02 am

Hai cu next-uuu <3

Maria e supeer pentru anii ei

_________________
My Factions:
 

I fucking hate judgemental people. I'm more like, oh hey you smoke? Good for you.
Oh hey you drink ? Drink the fuck on. You've had sex? Chill! You haven't? Chill! You wear
a lot of make up? Cool. You don't? Well all fucking right. I don't care if you have tattoos
or piercings, I don't care if you have a lot of money or don't, I don't care if you have a
fucked up past. I'm no one to judge and neither are you.
Sus In jos
ruxdor
Membru LDS
avatar

Posts : 465
Likes : 28760
Member since : 29/04/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mier Oct 28, 2015 8:04 am

Ce prost e loquis..........
Sus In jos
Boniix
Membru LDS
avatar

Posts : 176
Likes : 1240
Member since : 13/02/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Dum Noi 01, 2015 10:57 am

Loquis si Mariaaa <3 <3
Sus In jos
Elya
Goddess
Goddess
avatar

Posts : 359
Likes : 3402872
Member since : 09/08/2013
Age : 17

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Dum Noi 01, 2015 10:58 am

loquis si maria Laughing ce plm, maria e mica si proasta

_________________
Mom 'N Daughter Femdom
http://queensdk.ro/

Sus In jos
Alisse
Membru LDS
avatar

Posts : 936
Likes : 87411198
Member since : 24/11/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mar Noi 03, 2015 6:24 am

Cand apare ep urmator?

_________________
Sus In jos
FATMA
Membru LDS
avatar

Posts : 449
Likes : 7343855
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   Mar Noi 03, 2015 6:24 am

Presupun ca e un episod pe saptamana, nu?

_________________

Despre FATMA:
 
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: The best girl I've ever jack off to (S02E02)   

Sus In jos
 
The best girl I've ever jack off to (S02E02)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY :: Sezonul 2-
Mergi direct la: