Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY
Tot ce se întâmplă pe acest forum "l-d-s.forumz.ro" NU este REAL . În primul rând , membrii ai acestui forum nu sunt reali. Conturile sunt făcute de mine , iar tot eu postez încontinuu pe forum . Tot ce scrie pe forum sunt POVEȘTI INVENTATE , nimic nu este real . ( ar fi și absurd ) . Astfel , mă incită foarte tare aceste lucruri și din acest motiv am creat forum-ul . Totul este creat pe același IP iar conturile au aceeași parolă . Fetele (ex. Dana , Fabia , Alisse etc ) nu sunt reale . Nimic nu s-a întâmplat cu adevărat din ce scrie pe forum . Dacă , totuși , am greșit cu ceva , rog pe cei din echipa FORUMGRATUIT.RO să mă anunțe . Nu aș dori că forumul să fie șters. Mulțumesc Anticipat !

Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY

Nobody knows actually
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Why didn't I think of that ? (S02E03)

In jos 
AutorMesaj
Mikii
Membru LDS
avatar

Posts : 718
Likes : 4434
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 9:56 am

Mă gândeam încontinuu la fata pe care am văzut-o ieri. Corpul ei îmi rămăsese atent întipărit în minte și mă excita al dracu' de mult. Atenție ! Doresc să subliniez că numai corpul ! Nu o plăceam și nu cred că mai știam ce înseamnă dragostea de prin clasa a V-a. însă, mă gândesc îndeajuns de mult la ea și dacă ar fi să primesc ceva, aș vrea doar corpul ei-măcar pentru o seară. Oricum, nu s-ar uita fata aia la mine niciodată, mai ales după ce a văzut acolo. Oare de ce am fost blestemat cu urâțenia ? De ce nu m-am născut și eu frumos, sau măcar drăguț. Probabil lucrurile ar fi mers altfel...

Mă plimbam cu telefonul prin casă, gândindu-mă la ea, și nu am observat cât de repede a trecut timpul. Era deja 4jumate și trebuia să plec la #MyPlace ca până-n 6 să termin ca să ies cu Daniel. Deobicei voiam doar o #fetișcană, dar în unele zile nu apărea niciuna, iar în altele câte trei deodată. Totul ținea de noroc și ghinion, însă eu zilele trecute am fost mai norocos decât un evreu care a scăpat din lagărul lui Hitler. Butonăm telefonul și priveam postările de pe facebook ale găștii #Them, adică Alex, Alex2, Marian și toți cei cu care visam eu să stau într-o bună zi. Nu știu exact ce făceam înafară de asta, dar mă uitam la TV la Regina, parcă.

Alex uptaded his status : în a relationship with Stefania. Alex într-o relație ? Nimic nou, oare a căta fată e săptămâna asta ? Intru totuși pe profilul ei ca să văd cum arată. Intrase și ea la Spiru, boboacă. în momentul următor, am simțit cum toate oceanele din lume s-au adunat și s-au vărsat pe mine și simțeam că, literalmente, nu exista un idiot și un prost mai mare decât mine. Fata la care mă gândisem toată ziua, fata care m-a văzut cum mă masturbam ca idiotu' în fața ei, fata aia bună și frumoasă avea poză cu Stefania. Ba mai mult decât atât, erau cele mai bune prietene din ce am citit prin statusurile și comentariile ei, dar vrei să-ți zic părțile care m-au făcut să mă dau cu capu' de toți pereții din casă și mi-au dat o panică mai mare ca orice alt drog ? Fata aia e din gașca #Them și e la liceul Spiru, clasa a X-a, cu un an mai mare ca noi. O cheamă Roxana.

Poate nu înțelegeți de ce sunt atât de panicat în acest moment. Visul meu este să ajung în gașca #Them și să fiu popular în liceu. Doresc să-mi reincep viața și să uit de toate agoniile pe care le-am îndurat în clasele gimnaziale. Vreau să mă vadă toată lumea cum sunt văzuți și cei din gașca #Them. Posibil ? Acest posibil devine tragic imposibil din pricina Roxanei. M-a văzut cum mă masturbam afară ! Am speriat-o și mai mult ca sigur, dacă îmi voi face apariția în gașca lor sau mă va vedea o singură dată prin liceu, se va interesa cine sunt și va spune tuturor ce a văzut.

Simt cum s-au înecat încet toate planurile mele și nimeni nu mă mai poate salva. De ce nu m-am gândit la consecințele locului #MyPlace și m-am gândit numai la ce e bun ? într-adevăr, de fiecare dată eram mult prea excitat ca să gândesc rațional, însă acum regret totul. Deja mi-au trecut prin minte un milion de filme, cum le va spune Roxana tuturor, cum voi fi privit prin liceu, cum voi fi strigat și îmi vine să plâng. De ce nu pot avea parte de bucurie fără tristețe ? Totul era atât de perfect, la #MyPlace mă simțeam extraordinar și acum nici nu vreau să mă mai gândesc la el. Mi-a adus cea mai mare problemă pe care am avut-o în ultimul timp. Nu am fost atât de speriat nici când Teo m-a amenințat cu poliția anul trecut. Nu am fost atât de panicat nici când i-am găsit cadavrul în baie. îmi pasă mai mult de mine decât de ea ! Ce era de făcut ? Am epuizat orice șansă de a intra în #Them.

Am mers să fac un duș și m-am pus în pat. Nu trec cinci minute, că mă sună Daniel ca să mă scoată afară. Nu voiam să mă vadă în starea asta pentru că m-ar fi întrebat ce aveam și ÎN MOD CLAR nu trebuia să știe de Roxana și de pasagerul meu întunecat.

-Am o surpriză, îmi spune el, în momentul în care a ajuns la mine.

-Ia zi.

-Astăzi fumăm.

-Nu ți-am zis deja că nu mai fumez, Daniel ?!

-Marijuana, că de mult voiai.

O veste care m-a mai calmat. Nu sunt un weed-smoker-every day dar un cui merge odată la câteva luni, mai ales că la noi în oraș se găsește destul de greu.

-Bun, dar nu am bani, îi spun eu.

-Am vorbit deja cu Marian și a cumpărat un gram, stăm și noi atarnache că știi că Marian e de treabă și l-am convins să ne dea.

-Marian pe care îl știu și eu ?

-Da.

Oh shit ! Este vorba de Marian din gașca #Them.

-E singur ? Sau vine cu toată gașca ?

-Nu cred, și totuși, dacă ar veni, care ar fi problema ? Nu tu ziceai că ai vrea să stăm cu ei ? Au fete bune, cunoșteam câțiva, hai mă vino !

-Da.. vin.. zic eu cu jumătate de gură, gândindu-mă obsesiv la Roxana.

Am plecat spre casa lui Marian. înăuntru se auzea muzica foarte tare și la intrare am văzut câteva încălțări care sugerau faptul că erau mai multe persoane înăuntru. Inima îmi bătea mai tare cu fiecare minut care trecea până să intrăm în cameră la el, unde practic se ținea petrecerea. Camera era ocupată de Marian, Jully, Alex și încă trei fete : Stefania, Bibs și Lavinia. Am făcut cunoștință cu Bibs și Stefania (fata care e într-o relație cu Alex). Mă înroșisem, în schimb, când am făcut cunoștință cu Lavinia. Nu mai întâlnisem o fată atât de frumoasă până atunci. Avea dinții perfecți și zâmbea încontinuu. Am pupat-o pe obraz și am simțit parfumul de care, sincer, îmi aduc aminte și azi. Pe cei trei băieți îi cunoșteam deja.

Toată lumea se distra însă eu și Daniel ne plictiseam și așteptam ingredientul lui Marian. Bine, Daniel se plictisea, eu mă holbam la Lavinia, mă uitam la Alex și Stefania cum se sărutau și în cele din urmă, am realizat că dacă Stefania e aici, și Roxana e aici și....

-Heii, Marian, unde ții băutura ? se aude o voce din spate. Mă uit cu coada ochiului și o observ pe... Morții ei ! Roxana ! M-am întors repede cu spatele și l-am văzut pe Marian cum scoate un plic cu iarbă, gata să-l ruleze pe melodia "Guess Who-Flori Ilegale".

-Vezi sus, am un mini-bar.

-Dar ei cine sunt ? întreabă Roxana, îndreptându-se către noi pentru a face cunoștință. Acum ți-ai găsit bă ?!

Daniel face cunoștință cu ea, iar eu, izbucnesc :

-Marian, unde e baia că vomit ?

îmi pun gluga pe clap astfel încât Roxana să nu-mi vadă bine fața și merg direct în baie pentru a mă ascunde și a-mi trage sufletul. Nu stau nici câteva secunde că aud bătăi în ușă :

-Dă-te bă că mă piș pe mine ! Era Alex, of course.

-Așteaptă !

-Sparg ușa, idiotule !

-Te las dacă-i zici Roxanei să plece.

Wtf ?! De ce dracu' am zis asta ?

-Roxana ! Pleacă acasă.

"Muie mă !"aud vag, vocea ei.

Deschid ușa și îl las pe Alex înăuntru. Nu știam ce să fac ! Dacă mă întorceam, Roxana mă vedea, iar dacă stăteam aici, ar fi venit Daniel după mine sau oricine altcineva să vadă ce fac. De ce naiba am acceptat să vin la Marian acasă ?!

-Mă duc să iau o gură de aer! Strig eu către cameră, dar probabil că nimeni nu m-a auzit.

Am ieșit din casă și am fugit cât am putut de repede spre my home. Am avut câteva apeluri pierdute de la Daniel, însă le-am ignorat. M-am băgat în pat și nu cred că am adormit decât pe la 2 noaptea.

Ce am făcut ?!

-----------------------------------

Citat : "Abia acum văd cât e dracu' de urât, când așa zisele șanse te-ngroapa până-n gât !"

-----------------------------------
Sus In jos
Alisse
Membru LDS
avatar

Posts : 936
Likes : 87411198
Member since : 24/11/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:30 am

Stefania ? Bibs ? Lavinia ? Doamnee Neutral daca totul a fost real, e gasca noastra Neutral

_________________
Sus In jos
[Own]Dana
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 1016
Likes : 37501099
Member since : 04/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:30 am

Ce sezon smecher e asta <3 <3 <3

_________________
I am a nymphomaniac and there's nothing you can do about it
Sus In jos
http://l-d-s2012.forumz.ro
FATMA
Membru LDS
avatar

Posts : 449
Likes : 7343855
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:31 am

Ma intrebam oare cat o sa-i mai ia lu loquis sa-si dea seama ca o fata cu care va trebui sa faca cunostinta l-a vazut ce facea... saracu

_________________

Despre FATMA:
 
Sus In jos
Melina
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 309
Likes : 356638
Member since : 06/09/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:32 am

Nici macar n-a fumat din cuiu' ala... Laughhh

14 person like this post

_________________
My Factions:
 

I fucking hate judgemental people. I'm more like, oh hey you smoke? Good for you.
Oh hey you drink ? Drink the fuck on. You've had sex? Chill! You haven't? Chill! You wear
a lot of make up? Cool. You don't? Well all fucking right. I don't care if you have tattoos
or piercings, I don't care if you have a lot of money or don't, I don't care if you have a
fucked up past. I'm no one to judge and neither are you.
Sus In jos
Elya
Goddess
Goddess
avatar

Posts : 359
Likes : 3402872
Member since : 09/08/2013
Age : 17

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:33 am

Who else does miss Teo here ????????

_________________
Mom 'N Daughter Femdom
http://queensdk.ro/

Sus In jos
Simona
Membru LDS
avatar

Posts : 212
Likes : 2384024
Member since : 09/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:34 am

Elya a scris:
Who else does miss Teo here ????????

Move on, shes dead.

Ce tare a inceput sezonuuuu
Sus In jos
Minodora
Membru LDS
avatar

Posts : 123
Likes : 320
Member since : 14/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:34 am

Loq + Lav <3
Sus In jos
ruxdor
Membru LDS
avatar

Posts : 465
Likes : 28760
Member since : 29/04/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:35 am

Nu cred ca o sa fie niciun Loq + Lav... chiar Loquis a zis ca el n-a mai fost indragostit din clasa a 5a si in plus e obsedat sexual, astia nu iubesc
Sus In jos
[Own]Dana
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 1016
Likes : 37501099
Member since : 04/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:39 am

Ce prostie ai putut sa zici.. si eu sunt nimfomana si pot sa iubesc, iar Loquis nu e atat de obsedat !! Si-a gasit un viciu care il excita cum nimic altceva nu o face. Aminteste-ti ca el se futea cu Teo dar nu simtea mare lucru, iar un obsedat sexual e automat si pedofil (in unele cazuri)

_________________
I am a nymphomaniac and there's nothing you can do about it
Sus In jos
http://l-d-s2012.forumz.ro
Alle
Consultant LDS
Consultant LDS
avatar

Posts : 98
Likes : 11627
Member since : 11/02/2014
Age : 22

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:40 am

Elya a scris:
Who else does miss Teo here ????????

Aoleu ce bine ca in sez asta nu mai e Teo si Maria si prostia asta cu fetele alea mici, e mult mai smecher Embarassed Question
Sus In jos
Munty
Membru LDS
avatar

Posts : 136
Likes : 269482
Member since : 08/06/2015
Age : 18

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:44 am

Mie imi pare asa rau de Teo... chiar daca era ultima jigodie..
Sus In jos
Danuu
Membru LDS
avatar

Posts : 179
Likes : 1409
Member since : 13/02/2015
Age : 18

MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   Joi Noi 05, 2015 11:44 am

Nu stiu de ce eu cred ca o sa fie Roxana + Loq Laughing Mad
Sus In jos
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Why didn't I think of that ? (S02E03)   

Sus In jos
 
Why didn't I think of that ? (S02E03)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY :: Sezonul 2-
Mergi direct la: