Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY
Tot ce se întâmplă pe acest forum "l-d-s.forumz.ro" NU este REAL . În primul rând , membrii ai acestui forum nu sunt reali. Conturile sunt făcute de mine , iar tot eu postez încontinuu pe forum . Tot ce scrie pe forum sunt POVEȘTI INVENTATE , nimic nu este real . ( ar fi și absurd ) . Astfel , mă incită foarte tare aceste lucruri și din acest motiv am creat forum-ul . Totul este creat pe același IP iar conturile au aceeași parolă . Fetele (ex. Dana , Fabia , Alisse etc ) nu sunt reale . Nimic nu s-a întâmplat cu adevărat din ce scrie pe forum . Dacă , totuși , am greșit cu ceva , rog pe cei din echipa FORUMGRATUIT.RO să mă anunțe . Nu aș dori că forumul să fie șters. Mulțumesc Anticipat !

Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY

Nobody knows actually
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 I'm in ! (S02E05)

In jos 
AutorMesaj
Mikii
Membru LDS
avatar

Posts : 718
Likes : 4434
Member since : 09/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: I'm in ! (S02E05)   Mier Mar 09, 2016 8:01 am

Nu m-am gândit niciodată, nici măcar o singură dată în viața mea că voi fi capabil să omor un om. În orice conjunctură m-aș fi aflat, nu credeam că voi fi în stare să comit o crimă, mai ales la vârsta asta. Aș fi putut să ies altfel de aici, să am încredere-n Roxana că nu va spune nimănui. Poate chiar asta ar fi făcut, dar nu m-am putut controla ! Pasagerul meu întunecat m-a ghidat fără pic de rațiune către pussy-ul ei pe care îl visez seară de seară și cu care adorm în gând.
Sunt sigur că părinții ei sunt devastați. Ca să ajungi acasă și să-ți vezi propria fiică omorâtă și violată și să nu înnebunești sau să te sinucizi, trebuie să ai o fire extrem de puternică. Deja știrea circula în întreaga țară. A doua zi după ce am ucis-o, am deschis facebook-ul și vedeam cum posta o grămadă de lume, pe wall-ul ei mesaje de genul : "Condoleanțe" "Mereu în inimile noastre" "Prindeți-l pe animalul care i-a făcut asta". Poliția desfășura o anchetă, dar nu aveau de unde să pornească. Toți prietenii ei au declarat că era o fată care nu avea probleme și nimeni nu i-ar fi vrut răul. Partea bună e că nimeni în lumea asta nu s-ar fi putut gândi la mine. În ultima vreme, îmi petreceam tot mai mult timp în casă. Nu am mai mers nici măcar la #MyPlace și îmi stăpâneam viciul de vreo 3-4 ori pe zi ca să nu fiu nevoit să merg acolo. Practic, voiam să nu dau de bănuit nimănui. Nimeni, în afară de Daniel, de fapt, nu știa că eu și Roxana ne-am cunoscut. Și că tot vorbeam de lup, uite-l că mă sună :
-Ce faci frate ?
-Bine, mănânc niște cereale, tu ce faci ?
-Tocmai ce am venit de la poliție unde am dat o declarație. Se pare că a investigat toți prietenii Roxanei.
-Oh, am auzit și eu că a fost ucisă, doamne ferește ! Credeam că așa ceva o să văd numai în filme.
-Și eu sunt foarte șocat și speriat.. era atât de tânără. Dar știi ce e și mai ciudat ?
-Ce ?
-A fost omorâtă fix în ziua în care m-ai sunat și ți-am făcut rost de adresa ei. Tu știi cumva ceva ? Când ai mers la ea, era totul în regulă ?
-În legătură cu asta, în ziua aia nu am mai mers la ea. Părinții mei au vorbit cu ai ei la telefon și n-a mai fost nevoie.
-Am înțeles. Să sperăm că o să-l prindă mai repede pe nenorocit. Știai că a și violat-o, frate ?
-Serios ?! Doamne, ce animale de oameni ! Dacă l-aș avea în fața ochilor, jur că l-aș nenoroci !
-Lasă că o să-l prindă, știi doar că DIICOT-ul nu scapă nimic, niciodată. Eu mă întâlnesc cu Marian mai încolo și s-ar putea să vină și niște prieteni, îi cunoști deja... ce zici, vii ?
Dacă nici azi nu ieșeam, aș fi dat grav de bănuit, așa că i-am acceptat propunerea :
-Vin, îmi zici unde și când.
Pe de o parte mă bucuram că ieșeam cu cei din #Them, dar pe de altă parte, eram speriat. Nu cred că mai avea cineva chef de distracție când au aflat că o bună prietenă de-a lor a murit. Însă, trebuiau să treacă peste ! La fel și eu. Trebuia să mă împac cu ideea că am omorât pe cineva ca să-mi protejez reputația pe care o construiam.
Am observat că lumea se îmbrăca diferit față de mine, și am ajuns la concluzia că trebuie să-mi schimb un pic look-ul dacă tot ies cu cei din #Them. Am ales niște blugi mai skinny, un tricou cu decolteu în V, portocaliu, niște adidași Nike și o brățară de argint, pe care am primit-o cadou. Îmi făceam freza și mă uităm constant în oglindă înainte de a pleca. Mi-am luat și niște ochelari negrii, la 20 lei. Ce conta, dacă îmi stăteau bine ?!
Exact în momentul în care coboram scările, mă sună Daniel :
-Ești gata ?
-Da, îi răspund eu.
-Eu sunt la Marian, du-te în spatele blocului tău și așteaptă zece minute până vine Lavinia.
-Stai, de ce te-ai dus și nu m-ai luat și pe mine ?
-Am avut o treabă, mergem toți la el și după plecăm în oraș, du-te și asteapt-o pe Lavinia după care veniți aici.
-Bine..
Fu-tu-te-n gură ! Dintre toate fetele pe care le cunoscusem, Lavinia mă intimida cel mai tare. Era foarte frumoasă și avea o privire care îți intra pe sub piele, făcându-te să te oprești din orice ai face, sau să vorbești prostii, fără să te mai uiți la ea. Cum să mă întâlnesc cu ea, singur ?!
Ajuns acolo, mă uitam spre blocul lui Teo. Ca să înțelegeți mai exact, blocul lui Teo era în spatele blocului meu, la fel și cel al Elenei. În părculețul din față nu era nimeni și m-am așezat pe bancă, așteptând-o pe Lavinia.
Pe ușa aia.. pe ușa aia ieșea mereu copila aia nebună care a vrut să mi-l taie pe dody. În părculețul ăsta se jucau o grămadă de copii, inclusiv ea, Maria și Elena. Acum e pustiu ! După moartea ei, totul e pustiu ! NU regret nimic pentru că nu am nicio vină. Ea s-a sinucis și a fost doar alegerea ei ! Viață merge înainte.
-Loquis ?
Îmi aud numele din spate și ies din filmul meu cu Teo, văzând-o pe ... oh.. Lavinia.
-Da, bună Lavinia.
-Bună !! Ce faci ? Îmi place outfitul ăsta !
-Oh, îți mulțumesc, și tu ești foarte frumoasă.
-Ești un drăguț ! Deși ar fi trebuit amândoi să alegem o culoare neagră.. pentru Roxana.. știi doar..
Se așeză pe bancă, lăsându-și capul în pământ, dându-și ochelarii Ray Ban jos.
Pe lângă faptul că eu am omorât-o pe Roxana, eram atât de intimidat de Lavinia încât îmi era frică să nu-i zic adevărul. Încercam să mă controlez :
-Heii. Capul sus ! Nu a fost vina ta. Poliția o să-l prindă pe criminalul ăla lipsit de sentimente și empatie și i se va face dreptate Roxanei ! Eu nu am cunoscut-o niciodată totuși m-a afectat știrea, îmi imaginez ce greu trebuie să-ți fie ție.
-În ultima vreme eram distante. Niciodată, de fapt, nu am fost cele mai bune prietene dar nu pot să nu regret ce a pățit ! Chiar dacă aș fi urât-o, tot nu merita să pățească asta.. nimeni nu ar merita.
-Poate doar ucigașul ăla...
-Poate..
Observam cum deseori își fixa privirea în gol, încercând să ascundă faptul că îi păsa de moartea Roxanei, foarte mult chiar. Se instalase o liniște subită. Prin cap îmi treceau tot felul de imagini, legate de Teo. De ce ? Mereu când vorbeam cu o persoană și într-un final epuizam orice subiect, luând o pauză, îmi aminteam de blocul în care m-a găsit Teo, masturbandu-mă.
-La ce te gândești, Loquis ?
-Poftim ?
-Oh, de ceva timp te uitai în gol și nu am vrut să te întrerup.
-Aș fi vrut să fiu acolo, să pot cumva să opresc nenorocirea asta... mă simt vinovat că nu am făcut-o.
Lavinia se apropie de mine, privindu-mă în ochi. A fost pentru prima dată când am simțit ceva... ochii aceia albaștri mă priviră cu o doză de bunătate și înțelepciune...
-Ce mi-ai zis mai devreme ? Heii, Loquis ! Capul sus ! Nu a fost vina ta, cum nu a fost nici a mea. Hai la Marian, nu trebuie să ne întristăm ! A fost ca o soră pentru el și când a aflat, l-a devastat, a zis că vrea să uităm tot.
-Să uităm ?
-Nu înțeleg, nu e bine că am folosit pluralul ? Nu vrei să uiți și tu ?
-Ba da.. dar m-ai pus și pe mine la un loc cu voi și...
Zâmbind, Lavinia mă luă de braț prietenește, zicând :
-Hah! Ești unul de al nostru acum, Loquis. Obișnuiește-te !
Sunt ce ? Sunt unul de al lor ? Ca să fiu în #Them a trebuit să omor pe cineva ? Oh, God ! Ce contează ? Sunt în #Them !! În sfârșit !
Am ajuns la Marian. De la intrare, am putut mirosi iarba care domina pur și simplu întreaga casă. Mă mir cum de nu l-a luat și pe câinele lui de afară.
*Deorro-Elevated*-house entering & in
Erau mulți oameni pe care nu i-am văzut în viața mea și care îmi păreau foarte dubioși. Faptul că am intrat cu Lavinia pe ușa de la intrare a stârnit o groază de priviri răutăcioase, aparent. Zici că a intrat dracul împreună cu îngerul pe ușă.

-Ce v-a luat așa mult ? mă întrebă Alex, apropiindu-se de noi, sărutându-i obrajii Laviniei.

Fată nu răspunse și îl urmă pe Alex către o cameră. Eu am rămas acolo, la intrare, și mă simțeam că ultimul ratat. Nu cunoșteam pe nimeni și nu-l puteam găsi pe Daniel sau Marian.

Am înaintat printre aburul de alcool și fumul excesiv de iarbă, căutându-i pe cei doi. Fără folos ! Mai mult ca sigur nu erau în casă și m-au lăsat singur.

Mă bătea gândul să plec spre #MyPlace dar asta era șansa mea ! Am intrat în #Them și nu pot să dau cu piciorul, acum. A trebuit să o omor pe Roxana pentru asta !

-Te-ai pierdut ? se auzi o voce de fată subțire, puțin pițigăiată.

-Îl caut pe Marian.

-A plecat împreună cu un băiat.. Daniel parcă îl chema.. o să se întoarcă. Apropo, eu sunt Alisse ! zise fata, întinzând mâna.

În momentul ăla, am luat atitudinea lui Alex și i-am sărutat obrazul drept, zicând :

-Loquis

-Vrei să bei ceva ?

-Mi-ar face plăcere.

Urc împreună cu Alisse la etaj și ne așezăm pe o canapea de piele. #Fetișcana care stătea în dreapta mea, purtând o pereche de blugi scurți super skinny și un maiou prin care îi puteam observa sânii perfecți își aprinse o țigară, întrebându-mă :

-De cât timp o cunoști pe Lavinia ?

-De puțin timp.

-Și e ceva între voi ?

-De ce mă întrebi asta ?

-Ai venit cu ea, aici. Toată lumea se întreabă asta ! Lavinia e una dintre cele mai dorite fete și deobicei refuză orice băiat. Eu sunt cea mai bună prietenă a ei și o cunosc foarte bine.

-Suntem doar prieteni.

-Păcat ! V-ar fi stat bine.

Îmi torn un pahar de whiskey și mă întorc cu fața spre Alisse :

-Dar tu ?! Unde ți-e iubitul ?

-Indiscretule, cum ai reacționa dacă ți-aș spune că nu am unul ?

-Aș râde și probabil nu te-aș crede. Adică, uită-te la tine...

-Asta a fost un compliment ?

Ce picioare are ! Daa ! A fost un compliment !

-Da.

-Îmi faci cumva avansuri, Loquis ?

-Depinde cum interpretezi, Alisse.

Doamne, ajută-mă ! Cum să o fut pe fata asta ?

Cred că îmi observase erecția din pantaloni pentru că se uita constant jos și zâmbea :

-O placi pe Lavinia ?

-Din moment ce sunt aici cu tine, ia zi, o plac ?

Alisse m-a sărutat ! Fuck ! Cred că am simțit toți hormonii pe care îi aveam în corp cum se plimbau din cap până-n picioare în momentul ăla. Și nu doar că și-a băgat limba în toată gura mea, dar mă și mângâia în același timp și rămâneam fără aer. Era prea mult pentru mine. Pasagerul întunecat îmi zicea să o las în pace și să plec spre #MyPlace. Eram mult prea excitat.

M-am ridicat și am zis :

-Am uitat de ce am venit aici. Trebuie să-l găsesc pe Marian !

-Poftim ? Adică mă lași așa ?

-Iartă-mă, Alisse !

-E OK, du-te.

Am ieșit din încăperea aia mai amețit de cât am intrat. Datorită fumului ăla de iarbă, mă simțeam obosit și voiam să ies din casă. Afară, totul era mult mai bine. Aerul diferea prin două cuvinte : mai curat.
Am ajuns la #MyPlace în așteptarea unei #fetișcane. Era viciul meu ! În ciuda poveștii cu Roxana nu mă puteam abține să nu mă întorc tot acolo. Nu mai venise niciuna. Două ore în cap au trecut, în timp ce îl țineam pe dody hard gândindu-mă la scena cu Alisse. M-am descărcat într-un bloc din apropiere gândindu-mă la ea. Aveam spermă pe pantaloni, tricou, mână. Am lins-o și am ieșit, regretând puțin că am plecat de acolo. Care puțin ? Regretam că am plecat de acolo foarte tare ! Acum, după ce mi-am stăpânit viciul, da ! Înainte, aș fi făcut orice să ies și să eliberez tensiunea și hormonii.
Ajuns acasă, mi-am verificat telefonul. Aveam câteva apeluri pierdute de la Daniel și Marian și un mesaj de la un număr necunoscut :
"Ora 22:00, în fața blocului meu. Îți voi trimite un mesaj cu adresa pe la 9. Te aștept ! Alisse."
Oh my fucking God ! Stăteam cu telefonu în mână și mă uităm în gol, prostește. Mă cuprinsese o neliniște subită dar totodată minunată. Alisse m-a chemat la ea acasă ! Da, Alisse ! Fata aia pentru care m-am murdărit de spermă peste tot în blocul ăla ! M-am dus în oglindă de pe hol, contemplandu-mă și mi-am spus cu voce tare :
"Ce ai făcut mă, Loquis ?"


Citat :

----------------------------------------

Oh, there's something I've been waiting to find
We're more than just strangers tonight


----------------------------------------
Sus In jos
Munty
Membru LDS
avatar

Posts : 136
Likes : 269482
Member since : 08/06/2015
Age : 18

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Mier Mar 09, 2016 9:13 am

Superb episod !!
Sus In jos
[Own]Dana
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 1016
Likes : 37501099
Member since : 04/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:18 am

Hahahhhh <3 <3 next te rog, a fost super. Dmnn sez 2 e asa diferit

_________________
I am a nymphomaniac and there's nothing you can do about it
Sus In jos
http://l-d-s2012.forumz.ro
Alisse
Membru LDS
avatar

Posts : 936
Likes : 87411198
Member since : 24/11/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:19 am

Mda gata stiu cine e.. asta nu merita pussy.

_________________
Sus In jos
Elya
Goddess
Goddess
avatar

Posts : 359
Likes : 3402872
Member since : 09/08/2013
Age : 17

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:21 am

Ca sa te duci intr-un loc din cauza caruia a trebuit sa omori pe cineva iti trebuie mult curaj..

_________________
Mom 'N Daughter Femdom
http://queensdk.ro/

Sus In jos
Melina
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 309
Likes : 356638
Member since : 06/09/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:22 am

Elya a scris:
Ca sa te duci intr-un loc din cauza caruia a trebuit sa omori pe cineva iti trebuie mult curaj..

Si prostie... hai ma serios ? Se duce in acelasi loc ? In fucking orasul asta sunt atatea locuri..

_________________
My Factions:
 

I fucking hate judgemental people. I'm more like, oh hey you smoke? Good for you.
Oh hey you drink ? Drink the fuck on. You've had sex? Chill! You haven't? Chill! You wear
a lot of make up? Cool. You don't? Well all fucking right. I don't care if you have tattoos
or piercings, I don't care if you have a lot of money or don't, I don't care if you have a
fucked up past. I'm no one to judge and neither are you.
Sus In jos
Simona
Membru LDS
avatar

Posts : 212
Likes : 2384024
Member since : 09/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:23 am

Loquis & Lavinia will rullllzzz mothafuckaa

13 person like this post
Sus In jos
Minodora
Membru LDS
avatar

Posts : 123
Likes : 320
Member since : 14/08/2013
Age : 20

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:23 am

Eu inca sunt de parere ca nu poate sa iubeasca. Vom vedea Simona.
Sus In jos
Alle
Consultant LDS
Consultant LDS
avatar

Posts : 98
Likes : 11627
Member since : 11/02/2014
Age : 22

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:25 am

Dana a scris:
Hahahhhh Mad Mad next te rog, a fost super. Dmnn sez 2 e asa diferit

E diferit prin prisma faptului ca nu mai sunt bididoaicele alea Teo, Maria Laughhh ideea in sine e aceeasi, oricum da, ai dreptate, e mai tare asta.
Sus In jos
ruxdor
Membru LDS
avatar

Posts : 465
Likes : 28760
Member since : 29/04/2015
Age : 19

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Vin Mar 11, 2016 7:28 am

Fain episod, fain sezon, hai cu episodul 6.
Sus In jos
[Own]Dana
Mistress
Mistress
avatar

Posts : 1016
Likes : 37501099
Member since : 04/08/2013
Age : 19

MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   Lun Mar 14, 2016 8:55 am

Hai ma ca nu mai am rabdare Laughhh Angry

_________________
I am a nymphomaniac and there's nothing you can do about it
Sus In jos
http://l-d-s2012.forumz.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: I'm in ! (S02E05)   

Sus In jos
 
I'm in ! (S02E05)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun venit pe L-D-S ANIME COMMUNITY :: Sezonul 2-
Mergi direct la: